tiistai 23. lokakuuta 2012

35

Lauantaina olimme pitkästä aikaa kahdestaan liikenteessä, kun isovanhemmat ottivat kopin triosta ja me kipitimme kovaa vauhtia pakoon kaikkea arkista touhua - ainakin hetkeksi. Oli kyllä tosi kiva kävellä kahdestaan ympäri aurinkoista Milanoa, jutella ja etsiä synttärilahjaa viikonlopun synttärisankarille. Oma suunniteltu lahjani kaatui vaikka mihin ja toivottavasti tämä lahja löytyy sitten pukinkontista...  Sushia La Rinascenten sushiravintolassa.


Via Monte Napoleonella ihmettelimme ikkunoita ja kävimme eri liikkeissä. Nyt on uusi lempilaukkukin katsastettu ja pitäisi varmaan itsekin kirjoittaa joulupukille... Sieltä kävelimme sitten Duomolle, pysähtelimme matkan varrella mm. Gapissä (olipa paljon kivoja lastenvaatteita) ja lopulta marssimme La Rinascente -tavarataloon. Mies katosi samantien farkkuosastolle ja itse lähdin tutustumaan muihin kerroksiin. Joku henkinen ostoslakko oli päällä tai jotain, kun itselle ei tarttunut mitään. Oli vain ihana hypistellä ja miettiä ja pohtia, että olisiko tämä hyvä vai tämä. Missonin filttityynyä jäin pohtimaan...Diorin ikkunoissa oli posliinisia Lady Dior -käsilaukkuja.


Tovin päästä tapasimme yläkerrassa ja menimme syömään sushia. Sushi oli ihan kelvollista, kun Milanossa ei kovin hyvää sushia saa. Nobusta ehkä, mutta arkisemmin sitä on vaikea löytää. Oli kyllä kiva istuskella kiireettömästi ja saatiin juttua aikaiseksi kerrankin jostain muustakin kuin lapsista tai työstä tai arjen kiireistä. Late lunchin jälkeen kävimme vielä ostamassa miehelle synttärilahjaksi Hoganin lenkkarit, kun hän on niitä kovasti haikaillut. Hogan on täällä THE merkki -lenkkareissa ja kaikilla on ne. Aloitin jossain vaiheessa siinä Hoganin osastolla kököttäessä laskea Hoganin kenkien lukumäärää ohikulkijoiden jalassa, mutta luovutin päästyäni johonkin viiteenkymmeneen...Hetken päästä osastolle tuli eräs italialainen nainen amerikkalaisen ystävänsä kanssa ja hän kertoi ystävälleen: "Everyone in Milan has these." Niinpä.
1 kommentti: