maanantai 4. marraskuuta 2013

terassikelit

Ravintola ulkopuolelta! 

Taas on sitten maanantai! Täällä tämä päivä kuten myös muutama muukin päivä on vierähtänyt flunssaa potiessa. (Ehdottomasti tässä kohtaa saa sanoa, että TAAS. Muu perhe on tältä kierteeltä säästynyt..) Nyt sitten taas nappaillaan uusia antibiootteja ja ehkä tämä tästä... Ikäväähän tämä sairastelukierre on ja eniten harmittaa se kuntosalikortti, mikä kuumottaa tuolla jumppakassissa ja ystävät, joiden kanssa piti yhdessä treenata. Treenausta ei kuitenkaan voi harkitakaan ennenkuin on parantunut, joten pakko vain odottaa ja toivoa parantumista tämän viikon aikana.


Terassilla lokakuun lopussa! Wuup, wuup!

Lasten syysloma päättyi myös uuden viikon alkaessa. Tänään he lähtivät Miehen kanssa reput heiluen kouluun ja kuulemma oli ollut hauska päivä. Itse jäin kotiin koomailemaan nenäliinojen pariin ja passitin Minisiskon ulkoilemaan T:n kanssa. Lomalla oli tietenkin lasten mielestä superkivaa, kun isovanhemmat olivat täällä ja kun ilmatkin vielä suosivat lomailijoita niin ei voinut juurikaan valittaa. Täällä oli tosiaan ihanat terassikelit eikä voinut uskoa, että on lokakuun loppu/marraskuu. Lapset kuljeskelivat pelkässä neuleessa, mutta itse pakotin itselleni sen trenssin päälle flunssan takia. Vaikka viime viikolla oli todella lämpimiä päiviä ja olinkin aivan läkähtyä trenssi+t-paita -yhdistelmässä, kun lämpötila kipusi yli 20 asteen auringonpaistaessa. 


Hampurilaisannos. Herkkua!

Koska säät olivat hyvät niin nautimme lomalla mukavista keleistä terassilla ja söimme lounaan eräänä päivänä baobab organic burger -nimisen ravintolan terassilla. Tuntui hieman epätodelliselta istuskella lokakuun viimeisenä päivänä ulkona eikä edes ollut kylmä! Burgerit maistuivat hyvälle ja totesimme, että saimme varteenotettavan "pikaruoka"vaihtoehdon. Sämpylät olivat herkullisia ja luomuliha maistui raikkaalle. . Lapset viihdyttivät itseään piirtämällä ja nuorin veteli sikeitä vaunuissa. Ravintolan terassi olikin ihanteellinen paikka people watchingille. Valitettavasti en kameraa jaksanut kaivella rattaiden alta vaan nautin tyylikkäiden ihmisten ohimarssista ihan vain omin silmin. (Biker bootsit, Burberryn trenssit, isot aurinkolasit, Celinet/Chanelit ja leopardilenkkarit ovat in...)  baobab organic burger
Corso Garibaldi 12


Ciao!  


Viimeinen kuva kotimatkalla. Aurinko paistoi!4 kommenttia:

 1. Otapas itsekin maitohappobakteereja vaikka d-tippojen muodossa, se saattaa auttaa tuommoiseen flunssa-kierteeseen. Varsinkin, jos olet antibioottejakin syönyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vinkit otetaan vastaan! Maitohappobakteereita on kyllä tullut syötyä kuten myös d-vitamiinia. D-vitamiinin tarve ei täällä ole ihan yhtä suuri kuin Suomessa. Täällä ei ihan niin pimeää ja synkkää ole talvisin ja kesäisin paistaa aurinko kokoajan.

   Poista
 2. Näyttääpä hyvältä tuo burgeri, nam. Harmi flunssakierrettä, toivottavasti flunssa on jo hellittänyt. Täälläkin pärjää vielä juuri ja juuri trenssillä, mutta kyllä usein tekee mieli kaivella niitä lämpimämpiä juttuja päälle. Aurinkoa sen sijaan saisi lähettää tänne enemmänkin, niin hitsin harmaata tämä koko marraskuu.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on jo hellittänyt! Ehkä tästä alkaa paluu normaaliin? Täällä pärjää riippuen päivästä jakulla/trenssilä/kevytuntsikalla. Sää vaihtelee aika railakkaasti äärilaidasta toiseen. :)

   Kiitos samoin!

   Poista