torstai 13. kesäkuuta 2013

viimeisiä viedään...

Tänään olemme viettäneet jännittäviä hetkiä, kun kummatkin lapset saivat tietää ensi vuoden luokanopettajansa ja samalla luokan kokoonpanon. Lapset olivat saaneet jo tiedon päivällä, kun heidät oli jaettu tuleviin luokkiinsa ja tapasivat uudet opettajansa. Koulussa kuitenkin kuhisi, kun kaikki yhdessä ihmettelimme keiden lapset ovat samalla luokalla ja kuka opettaja on kyseessä. 

Pikkusiskon ryhmä jatkaa samanlaisena, mutta siirtyessä ensi syksynä 4-vuotiaana esikouluun heidän opettajansa vaihtuu. Saimme kuulemma hyvät opettajat ja monet tulivat oikein varta vasta sanomaan, että "perfetto" "good luck" "you should be really pleased" jne. Isoveljen luokassa oli pari viikkoa sitten lapsilta (ja vanhemmilta) kysytty, että onko toiveita kenen kaverin kanssa haluaisi olla samalla luokalla. Tietenkin korostettiin, että kyse on vain toiveista. Opettajat keskenään keskustelevat keiden on hyvä olla yhdessä ja ketkä erotetaan eri luokille. Isoveljellä oli loisto asenne, sillä hän sanoi kaikkien poikien olevan kivoja eikä haitannut mikä tulevan 2. luokan kokoonpano olisi. Hän oli kuitenkin sanonut parhaan kaverinsa nimen ja tosiaan tänään selvisi heidän olevan yhdessä. Opettajankin suhteen kävi hyvä tuuri, sillä amerikkalainen Mrs.P oli Isoveljen toivelistalla ykkösenä nykyisen opettajan jälkeen. Nykyinen opettaja jatkaa kuitenkin ekanluokan opettamista, joten se ei oikeastaan ollut mahdollista. 

Illalla onkin loistavaa hetki hyvästellä tämä Isoveljen luokka. Meillä on illalla sekä lapsille että aikuisille tarkoitettu illallinen kivassa ravintolassa. Myös opettajat saapuvat paikalle ja heille luovutetaan kiitoslahja luokkamme puolesta. Haikea olo, sillä taas siirrytään elämässä eteenpäin... Kun vanhemmille tuli tieto aiemmin päivällä uusista luokista meinasi tulla kyynel silmään. Tiistaina olimme jo Pikkusiskon luokan vanhempien kanssa kippistelemässä kulunutta vuotta, mutta ilman meidän pieniä kolme/nelivuotiaita. Ravintola oli meille hauska tuttavuus, sillä kuuluu yhteen Milanon trendipaikoista. Botinero on kahden Interin argentinalaisen jalkapallopelaajan ravintola ja siellä tarjoillaan sekä aperitivoa että sitten illallista. Illan järjestänyt luokan "edustajamme" kertoi, että ehdottomasti pitää varata ja nimen pitää olla listalla. Paikka olikin ihan ammuttu täyteen! Lämmin ilta oli hauska, oma asu onnistunut (arvatkaa muistettiinko ottaa siitä kuva...noup) ja Miehen kanssa oli kiva jutella kävellessämme takaisin kotiin Milanon yössä.

Nyt onkin aika miettiä illan vaatetus ja muistaa suihkuttaa hyttysmyrkkyä, sillä illan ravintola on puistossa ja tarkoitus on syödä ulkona. 

Botinero - restaurant & lounge
Via San Marco 3

Ciao!

Spritz & naposteltavaa

Toisen omistajan kengät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti