perjantai 7. kesäkuuta 2013

kuulumisetOho viikko vierähti enkä vain saanut aikaan postailla yhtään mitään. Tämä viikko onkin ollut aika rankka, kun ollut vieraita, tulirokkopotilas, mies tehnyt superpitkiä päiviä, paljon ei-niin-kivoja juttuja sekä tietenkin yleistä sähellystä... Onneksi on siis perjantai. Täytyy myös äitinä todeta, että supermahtavaa! Lapset nimittäin ovat kaikki umpiunessa eikä nukahtamiseen mennyt kuin minuutti. Noh eipä siihen normaalistikaan mene kovin pitkään, mutta perjantaisin usein nappulat sammuu supernopeasti. Itsellä on pino lehtiä, lasi kuplivaa ja tohvelit jalassa. Paras hetki viikosta ehdottomasti!

Buona sera!

4 kommenttia:

 1. Buona sera vaan sinnekin! Piccolopullo cavaa katosi alta aikayksikön, olisi pitänyt olla vähän isompi pakkaus ;-) Rankan viikon päätteeksi on kiva todeta sen olevan takanapäin, joten virtuaalikippis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näinhän se on, että rankan viikon jälkeen perjantai tuntuu tosi kivalta. :)

   Poista
 2. Minä nostan täältä Zero-lasia :) Tulirokolle näytän kieltä ja toivon, että se jättäisi teidät jo rauhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulirokko on onneksi sen verran mukava tauti verrattuna siihen vesirokkoon, että antibioottikuurilla lähtee eikä kotona tarvitse olla kuin pari päivää. Sitten ei ole enää tartuntariskiäkään. :)

   Poista