keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

It's getting hot in here...

75 osallistujaa luokan illallisella.

Kesä tuli sitten rytinällä viileän kevään jälkeen ja nyt lämpötilat ovat kohonneet sinne 35 asteen tienoolle. Aamulla jännitin (huomatkaa miten jännittävä elämä mulla on...), että kohoaako lämpötila jo 30 asteeseen ennen klo 9 vai ei. Jäi sitten puoli astetta tästä mun rajastani. Toisin sanoen täällä hikoillaan vielä parisen viikkoa ennenkuin saavutaan nauttimaan Suomen raikkaista kesäsäistä. Sitä ennen viilennytään ilmastoinnin avustuksella... 


Brand on ravintola ja löytyy osoitteesta: Largo Zandonai 3

Viimeinen viikko on kulunut vieraiden parissa, lasten kouluun liittyvissä asioissa ja muussa tavallisessa touhussa. Huomenna on sitten odotettu päivä, sillä on lasten viimeinen koulupäivä ja sitten alkaa pitkä loma. Koulu jatkuu vasta syyskuussa ja silloin uusissa tiloissa. On ollut haikeata sanoa ihmisille pitkin viikkoa, että nähdään syksyllä sekä viedä kotiin lasten tekemiä koulutöitä. Näin se kouluvuosi hujahti tosiaan ohi. 


Luokkien uudet kokoonpanot jaksoivat jututtaa vielä torstainakin...
Ihanaa munakoisopitsaa... Love it!
Viikko sitten meillä oli toinen todella hauska ja ikimuistoinen ilta, kun hyvästelimme Isoveljen luokan isolla porukalla. Opettajatkin olivat mukana illassa ja saimme kuulla ihania vauvauutisia assistant opettajalta. Mitenkäs sitten muuten vietetään Italiassa iltaa kuin hyvän ruoan ja viinin ääressä! Tällä kertaa olimme hauskassa korttelipitseriassa (hyvin tyylikäs) ja hyvältä se pitsa maistui kuumassa kesäillassa suoraan uunista tulleena hyvässä seurassa... On vaikea edes kuvailla, että miten epätodennäköistä olisi sama Suomessa.

Toivottelen täältä viileämpiä, mutta silti lämpimiä kesäpäiviä Suomeen! Ciao!


After dinner viihdykettä lapsille tai lähinnä tytöille, kun pojat juoksivat ja pelasivat futista...

Opettajia lahjottiin mm. lasten piirustuksilla.


4 kommenttia:

 1. Elät kyllä todella on the edge :-) Kivaa, että koulu (?) järkkää tuollaista ekstra-aktiviteettia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rebel without a cause... tai jotain. LOL Ei ole koulu järkännyt vaan jokaisella luokalla on luokan edustaja (class rep) ja sitten useimmiten hän suunnittelee tai on ainakin vahvasti mukana järjestämässä luokan tapahtumia. Parasta on tietty se, että kaikki haluavat ja osallistuvat aktiviteetteihin. Suomesta olen useasti kuullut päivastaisia juttuja, että sanotaan ensi "juu" ja sitten perutaankin tai ei ilmaannuta paikalle.

   Poista
 2. Hyvää lomaa kesälomalaisille :) Näyttää ihanalta pizzerialta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pizzeria oli ihana ja kesälomaa oli jo odotettu - ainakin teoreettisesti. Tällä viikolla on jo useasti kysytty, että mennäänkö huomenna jo kouluun...

   Poista