lauantai 10. marraskuuta 2012

Pizza night


Sadepäivän kunniaksi meillä oli tänään pitsaperjantailauantai. Kummisedälle piti tarjota herkullista napolilaista margheritapitsaa sekä salaattia ja viiniä. Perfetto!  7 kommenttia:

 1. jee ja nyt löysin tänne.. voi ihanaa missä asutte. Itse olen asunut Vicenzassa ja voi, että rakastan sitä aluetta.. Ikävä on.

  Riikka

  VastaaPoista
 2. Muistin sinua lempiasiaa-haasteella. Jos haluat vaikka kertoa Milanon arjen top 10 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään To do -listalle... Nyt vie flunssa kaiken liikenevän energian. :)

   Poista
 3. Mulle tuli nälkä :P Tsekkaamassa myös reissukuvat. Mitäs isoveli loppujen lopuksi romuista tykkäsi?

  VastaaPoista
 4. Kyllä se niistä romuista tykkäsi, kun raunioissa oli kiva kiipeillä ja tutkia. Isänpäivälahjaksi hän teki paperista kuulemma Pompein. Taisi jäädä matkasta muutenkin kaikenlaista mieleen, kun Pikkusisko näki lehdessä vuoren, savua ja taloja niin kysyi "joko se tulivuori pamahti?". Just...

  VastaaPoista
 5. Mä en osaa liittyä tänne blogiin jotta saisin bloggerissa päivitykset näkyviin, onko se edes mahdollista tässä blogiformaatissa? help!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä näen omani tuolla Bloggerin lukuluettelossa, jos sä sitä tarkoitat... Eli mun mielestä toimii. Ei pitäisi olla formaattiin liittyvä. Copy-paste toiminnolla sain omani tuonne eli Lisää lukuluetteloon. Siten lisää url-toiminnosta ja sinne tuo osoite... En tiedä auttaako?

   Poista