tiistai 20. elokuuta 2013

Valentino & syksy



Valentinon ranneke saapui hyppysiini alkukuusta piristämään tulevan syksyn garderoobia... ja kohtahan se syksy sieltä tuleekin. Tänään selailin uusia lehtiä mitä uutta syksyksi -silmällä, mutta kotona Milanossa palataan kyllä vielä toviksi kesäpukeutumiseen. Lämpötilat pyörivät vielä lähempänä 30 -astetta kuin viileitä syyskelejä. Milanossa ei tosiaan ehkä säiden puolesta vielä syksy ole, mutta koulun alkuun on enää pari viikkoa ja arki alkaa pian uusien kuvioiden myötä. Nopeasti tämä kesä on soljunut ohi! Miksi loma on aina niin lyhyt?

Syksyksi on suunnitelmissa vaikka mitä ja erityisesti Suomi-kilojen myötä alkaa kunnollinen kunnonkohotusprojekti.  Olemme kummatkin herkutelleet hieman liian antaumuksellisesti Suomi-herkuilla ja nyt sitten kotiinpaluun myötä on aika palata ruotuun. Myös lapsilla alkaa paluu arkeen -projekti, kun täytyy jättää taakse isovanhempien herkut, myöhäiset nukkumaanmenoajat ja muut lomajutut.  

Onneksi meidän kesä jatkuu vielä, kun lomailemme ensi viikolla ihan toisissa maisemissa... Syksy ja arkitohinat saavat vielä hetken odottaa meitä. 

Ciao!

1 kommentti: