perjantai 9. elokuuta 2013

mitä kuuluu lomaan...


Meillä on ollut kiva alkuloma Suomessa, mutta nyt vasta alkaakin koko perheen OIKEA loma! Miehellä on nimittäin tänään viimeinen työpäivä ja sitten otammekin nokan kohti mökkiä. Jippii... 

Nyt olen viettänyt aikaa sekä maalla että kaupungissa lasten kanssa. Mutta kyllä sitä aikaa koko perheenä on odottanut kaikista eniten. Mieheltä onkin moni kysynyt töissä, että minkälainen loma teillä on ollut ja monet ovat hämmästyneet vastauksesta. Kun Suomi aloittaa arkitohinat koulujen alkaessa ensi viikolla niin me kuten muut eurooppalaiset olemme vasta aloittelemassa lomaamme. Syyskuussa alkaa meidän arki, kun koulut alkavat syyskuun toisella viikolla. Mutta nyt nautimme lomasta ja toivomme hyviä säitä. Oli sää sitten oikeasti melkein mikä hyvänsä niin tärkeintä on perheen kesken oleilu, hyvän ruoan kokkaaminen, uiminen, leikkiminen ja sen semmoinen lomapuuhailu. Eli ei mitään kummempaa kerrottavaa. Kivaa olla Suomessa, nähdä ystäviä ja ihmetellä minkälaista täällä Suomessa oikein olikaan. 

Ihanaa viikonloppua! Ciao, ciao!

Äidin lohisoppa... Kermaista ja niin hyvää. 

"Missä mun kuski on?"

Saksiniekat

Suomi-makuja suoraan puskasta.

Leikkitreffit kavereiden kanssa.


4 kommenttia:

 1. Niin suomalaisia kuvia, kauniisti olet saanut tunnelman "vangittua" mukaan kuviin! :)

  t. Born Grown

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun siltä tuntuu! :) Suomalaisuutta on nyt tankattu kuukauden verran varastoon.

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Voi kumpa meilläkin kestäisi kesäsesonki syyskuun alkuun asti, ja sitten vasta alkaisivat koulut! Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, että lomaa on vielä jäljellä. Ja tosiaan kyllä hyvät säät ja aurinko helpottaa arkeen paluuta. Erityisesti on mahtavaa, että takit jne tarvitsee kaivaa esiin vasta kuukausien päästä.

   Poista